in

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán döntött – íme a nyilatkozat

Az egykori pár Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán együtt döntöttek: a kislányukat egészen addig nem engedik közel a sajtóhoz, amíg ő maga nem tud úgy dönteni, hogy szeretne szerepelni.

“Kedves Mindenki, aki a Kicsilányom fotóját szokta hiányolni!
Zorkát az Édesapjával teljes egyetértésben nem szeretnénk “mutogatni”. Ha nagykorú lesz, mint a fiam, és úgy dönt, hogy szeretne velem-vagy akár az Édesapjával az újságokban szerepelni, akkor majd talán. Vagy ha “saját jogon” kerül oda- vagyis valami olyan teljesítményt ér el, amitől önmagában is érdekessé válik az emberek számára. De addig nem.” – kezdte a színésznő hivatalos oldalán.

Tejszőke és hasonlít a nagymamájára

“Amikor én kislány voltam – de akár csak pár évvel ezelőtt is – más világot éltünk. Mára az úgynevezett bulvár-sajtó olyan minőségben létezik időnként, amitől szeretném – ha csak lehet – a gyermekeimet megóvni. Tavalyelőtt a fiammal felkértek egy BEST interjúra, ő azt mondta, “x évente egyszer szívesen”. De 17 éves volt. Önálló-szabad-felnőtt értékrenddel. Azóta vele sem volt közös anyagunk sehol, és ez jól is van így. A kislányom gyönyörű, egészséges, okos, és hála Istennek és a Waldorf iskolának, ahova jár, egészséges értékrenddel bír. Mi ezt szeretnénk megőrizni. Hát így. Amúgy tejszőke, és leginkább a két nagymamájára hasonlít, akik mindketten gyönyörűen voltak kislánynak is-és azok a mai napig. “ – zárta a gondoldatot.

Várjuk a véleményed

A Bartók-házaspár búcsúkoncertjét idézik meg a Zeneakadémián

Halott Pénz – Darabokra törted a szívem