in

Schobert Norbi romantikus üzenettel kezdte a napot

Schobert Norbert elküldte üzenetét, amiben romantikus emlékeket idéz fel.

“Egy kép amiben benne az egész életünk… Tegnap este küldte Taki, egy régi Barátom. 2002 júliusában készült, egy csoportos kiránduláson, az esküvőnk előtti hónapban. Gyönyörű tavat fedeztünk fel és csalogatom a kis 23 éves lányt, mert beljebb a stégről szebb a kilátás és pancsolni is lehet. Közben hátranyúlok és szorosan fogom a kezét, mintha biztonságot jelentene, pedig bármelyikőnk hibájából amúgy is a vízbe esnénk. Ez a kép elmond mindent és ezért osztom meg mindenkivel.” – kezdte Norbi.

Becsületes és kemény munka

“Mert ezek voltunk, ezek vagyunk. Munkában, életben megyek előre az ismeretlenbe és van aki mindig mögöttem áll, de én bízva a bizonytalan biztonságban mindig szorítom a kezét. Így az első színpadi fellépéskor, az első tévéfelvételnél, az oltár előtt, a három gyermekünk születésénél, a vállalkozásunkat ért sikereknél, támadásoknál, szerencsénknél, tévedéseinknél és soha nem felejtem el – az életmentő műtétem előtti búcsú pillanatában.

Tudom vannak akik gyűlölnek, vannak akik szeretnek. Szándékkal sosem ártottunk senkinek, de vannak napok amikor nehéz és magamra is “unlike” gombot nyomok. Egyben biztos vagyok. Egész életünkben a becsületes és kemény munkában hittünk és tettük. Vagy bejött, vagy nem. A fotót nézve tudom, életemben és utána is ezt a kezet szeretném fogni, mert nekem ez az élet és sokkal több is.” – folytatta.

Ma kettéválnak útjaik

“Tegnap gyereknapot ünnepeltünk, ma kettéválnak útjaink. Réka az ország egyik végébe, Körmendre megy tornáztatni és talán én a búcsúmat éneklem a Duett elődöntőjében. Most már nem kampányolnék szavazatért, mert az első sikoly óta csoda, hogy ide eljutottam, sokat fejlődtem, tudom hol a helyem. Iszonyúan hiányzik az öltözőből Réka illata, a folyosóról a csevegése, az udvarról az autója, az asztalról a sminkes táskája, a keze, hogy hátranyúljak érte. Tudom bolond vagyok. Ennyi. Néha terápia csak elmondani valamit, vagy kiírni magadból. Szép napot! Norbi” – zárta szavait a fitnessguru.

schobert_romantikus

Várjuk a véleményed

Újabb aranyos képet posztolt kisfiáról Csobot Adél

A nap képe – Gyulai István négy gyerekével