in

Meglepő dolog derült ki Hernádi Juditról – már ekkor férjnél volt

Hernádi Judit már fiatalon megtapasztalta a feleség szerepkört, hiszen a színésznő már 17 évesen férjhez ment.

Viharos kamaszkor

A fővárosi, értelmiségi családba született Hernádi Judit édesapja gyermekorvosként dolgozott. Judit úgy emlékszik korai éveire, hogy alig látta apukáját, állandóan dolgozott. Később, a viharos kamaszévekben rengeteget jelentett számára édesapja támogatása. Amikor lányát magatartási problémái miatt több gimnáziumból is kirúgták, azt tanácsolta neki, hogy menjen el dolgozni, inkább minthogy magántanulóként otthon üljön.

“Tudomásul vettem döntését. Bárki kérdezte azon a nyáron, hogy milyen volt a bizonyítványom, ő válaszolt helyettem, és jól. Számomra rendkívül tanulságos volt, tudtam, hogy vállal és szeret” – emlékezett vissza.

Végül mégis leérettségizett, ám nem olyan eredménnyel, hogy bármilyen egyetemre vagy főiskolára felvegyék. “Erre én még rá is tettem egy lapáttal, nehogy bármi esélyem legyen a “normális” utat választani. Gyámhatósági engedéllyel férjhez mentem tizenhét évesen. Egyszer ezt is kipróbáltam” – mesélte egy interjúban. A frigy két évvel később, főiskolás korában már elváltak.

Többször nem akar férjhez menni

Első, nem túl hosszú élet házassága után már nem akart ismét férjhez menni. Aztán élettársi kapcsolatban élt Tarján Pál operaénekessel, akitől a lánya, Tarján Zsófia Rebeka született 1986-ban.

Szintén élettársi kapcsolatban élt Görög László színésszel. Egy közös darabban ismerkedtek meg, ahol Judit Laci anyját alakította. “Egyszer aztán a színfalak mögött egy változás (színházi szakkifejezés) alkalmával megölelt. Előadás után odamentem hozzá és megkértem, hogy öleljen át még egyszer, mert nagyon jól esett” – emlékezett vissza a színésznő.

Kapcsolatuknak 12 évig tartott, 2003 tavaszán lett vége.

Várjuk a véleményed

Ez a gyönyörűség Bochkor Gábor lánya

A nap megható képe! Bajor Imre és lányának közös felvétele