in

Már kész nagyfiú Tatár Csilla fia – cuki képért klikk!

Tatár Csilla kisfia, Milán már két és fél éves.

„Milán nagyon okos kisfiú. Egyéves korában kezdett el beszélni, és addigra már futott és szaladt. A bölcsődét néhány hét alatt kinőttük, mert kevés volt neki a kisebb gyerekek társasága. Milán nagyon kommunikatív és óriási mozgásigénye van, így olyan ovit kerestem, ahol nagyobbak között lehet. Eddig olyan családi napközibe járt, ahol háromtól hatéves korig vannak gyerekek, ősztől pedig egy sportszemléletű oviban fog kezdeni. A fiam számára fontos a mozgás, a gyerekkorban elkezdett úszásoktatást kifejezetten jónak tartom” – mondja Tatár Csilla a Meglepetés újságírójának.

A műsorvezetőnő is sportos életet él: hetente négyszer-ötször fut a Margitszigeten, arra pedig kifejezetten büszke, hogy áprilisban teljesítette a 21 kilométeres félmaratoni távot.

„A verseny előtt fél évvel fejembe vettem, hogy megcsinálom. Kellenek az életemben az ilyen jellegű, sportos kihívások” – magyarázza Csilla. Amióta Milán nagyobbacska, Csilla élete jelentősen megváltozott. Egy ideje már csinálja a webes talkshowját a saját YouTube-csatornáján, amelynek négy hónap alatt több mint egymillió nézője lett. Saját gyártású sorozatában interjúkat készít híres és szakmájukban elismert emberekkel. Ez minden héten pár nap elfoglaltságot jelent Csilla számára, de sosem a fiától veszi el az időt.

„Igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy addig készülök fel az interjúra és forgatok, illetve végzem az utómunkát, amíg Milán oviban van. Egy átlagos nap reggel hétkor indul nálunk. A közös reggelire nagy hangsúlyt fektetek, fontos, hogy hármasban leüljünk az asztal mellé. Zabot főzök vagy rántottát készítek. Üres gyomorral nem indulunk el otthonról. Általában én megyek Milánért az oviba, délután sok időt töltünk a játszótéren. Focizunk, hintázunk és játszunk a homokozóban.”

Várjuk a véleményed

Kepes András bevallotta: “Az első két házasságom arra ment rá, hogy…”

Többen úgy gondolják ez a legszebb magyar szerelmes dal