in

Törőcsik Mari megható szavai: “Szenvedélyes, nagy szerelem volt a miénk”

Törőcsik Mari életének legszomorúbb karácsonyán volt túl 2013-ban. Férje, Maár Gyula rendező alig pár nappal az ünnepek előtt, negyvenhárom közös év után ment el.

A BEST magazin egy korábbi számában egy különleges szerelmet mutatott be: Törőcsik Mariét és Maár Gyuláét.

Minden egy filmforgatáson indult

Az ő történetük 43 évvel ezelőtt, egy filmforgatáson kezdődött. A férfi írta és rendezte a Prés című filmet, a főszerepre az akkor már ünnepelt színésznőt, Törőcsik Marit kérte fel.

A szerelemből házasság lett, és közös gyermekük is ennek a filmnek köszönheti a nevét. Teréz, így hívták a filmben Törőcsik Marit, és így nevezték el a lányukat is. Akár otthon, kettesben, akár társaságban, családi és baráti körben a színésznő mindig a teljes nevén, különös hangsúllyal Maár Gyulának szólította a férjét.

Maár Gyula, drága

“Szenvedélyes, nagy szerelem volt a miénk. Négy férjem volt, de nem véletlen, hogy Maár Gyula volt az első, akitől gyereket akartam. Mondtam is ott, a kórházban, amikor felébredtem a klinikai halálból: Te, Maár Gyula, drága, hogy tudjuk majd mi elveszíteni egymást? Hiszen mi nagyon összetartozunk, tiszteljük egymást, szeretjük a másikat emberileg, szeretjük a másikban a művészt…” – mondta Törőcsik Mari.

Mint ismert, Maár Gyula életének 80. évében 2013-ban halt meg.

Várjuk a véleményed

Pokolgép – Az én menyasszonyom

Gálvölgyi János párja bevallja, hogyan alakult ki a kapcsolatuk