in

Szerelmes idézetek angol nyelven

Szerelmes idézetek angol nyelven

Angolul is elmondják a legfontosabbat ezek a szerelmes idézetek!

Úgy érzed, magyarul már mindent elmondtál a kedvesednek amit lehet, s kifogytál a szavakból? Mondd el neki angolul, szerelmes idézetek segítségével!  Segítünk, tarts velünk!

Elhisszük, hogy besokalltál már attól, hogy nem értesz szót a szerelmeddel. Lehet, hogy már nem is magyarul kell szólnod hozzá, hanem a megoldás: a szerelmes idézetek angolul! Hidd el, meg fog lepődni, ha kiválasztod azt, amelyik szerinted a leginkább neki valaki való!

Böngéssz, bogarássz az oldalon, ezek a szerelemes idézetek angolul várnak rád, s arra, hogy megértesd: tenni kívánsz a kapcsolatért, elmondani ha kell, két nyelven is!

Íme a Szerelmes idézetek angol nyelven összeállításunk.

Love is like a tornado: fascinated by its power but deadly if you got stuck in
~ A szerelem olyasmi, mint egy tornádó: lenyűgöző ereje van, de halálos, ha belekerülsz
If we could decide who to love, life would be a lot simplier, but a lot less magical
~ Ha mi tudnánk eldönteni azt, hogy kibe szeressünk bele, az élet biztosan sokkal egyszerűbb volna, de ugyanakkor kevésbé varázslatosabb is lenne

Apologizing doesn’t always mean you’re wrong and the other’s right, it just means you value love more than your ego
~ A bocsánatkérés nem mindig jelenti azt, hogy te tévedtél, és a másiknak van igaza – néha épp hogy azt jelenti, hogy többre értékeled a kapcsolatotokat saját magadnál

I loved her against reason, against promise, against peace, against hope, against happiness; against all discouragement that could be ‘
~ Józan ésszel, ígérettel, reménnyel, lelkem nyugalmával, boldogságommal dacolva szeretem, és szenvedélyemtől semmi el nem téríthet (Dickens)

My daddy always told me, that if I don’t care about my things, I don’t deserve them. It’s true. If you take your partner for granted, and don’t care about it, it’s the best way to lose it
~ Apukám mindig azt mondta, hogy ha nem vigyázok a dolgaimra, akkor nem érdemlem meg, hogy az enyémek legyenek. Ez tényleg így van. Ha természetesnek veszed, hogy van valakid, és nem becsülöd meg a szerelmed, akkor bizony a legjobb úton haladsz afelé, hogy elveszítsd őt!

It’s easy to take off your clothes and have sex.. people do it all the time. But opening up your soul to someone, letting into your thoughts, fears, hopes, dreams.. that’s being naked.
~ Könnyű a ruháidtól megszabadulni, és valakivel szexelni – mindenki így csinálja. Viszont valaki előtt őszintén megnyílni, megosztani vele a gondolataid, félelmeid, reményeid, vágyaid.. ilyen érzés valójában meztelennek lenni.

Love’s fragile and we’re not always its best caretakers. We just try to do the best we can. And hope this fragile thing survive all odds.
~ ‘A szerelem törékeny, mi pedig nem vigyázunk rá eléggé. Mi csak próbáljuk a dolgokat a lehető legjobban alakítani, és reménykedünk abban, hogy ez a törékeny dolog ellenáll minden csapásnak ’ (Nicholas Sparks)

Még több szerelmes idézet angol nyelven ITT.

Várjuk a véleményed

Vörösmarty Mihály: Nefelejts

Dorothy – Amíg együtt dobog