in

Szerelmes dalok esküvőre

Jöjjön a szerelmes dalok esküvőre összeállításunk.

75 romantikus esküvői dal a nagy napra!

Esküvői dalok minden korosztálynak

Ne feledjétek, a szerelmes dalok nem mindig lassúak. Ez azért nagyon jó, mert nem minden pár keres lassú számokat a bevonuló zenéhez, a nyitótánchoz, a gyertyafény keringőhöz, vagy akár a szülőköszöntéshez.

Ha többet is szeretnétek választani a listáról, nyugodtan keressetek lassabb és kicsit tempósabb dalokat is, az R&B-től a rockosabb dalokig bármilyen műfajból.

Ha kifejezetten rock számokatDisney betétdalokatklasszikus zenétfilmzenét, vagy magyar számokat kerestek, abban is szívesen segítünk. Kattintsatok bármelyikre, biztosan nem fogtok csalódni!

75 romantikus esküvői dal

Következzenek hát az ígért szerelmes számok, az legkedveltebb romantikus esküvői dalai. Segíthet a választásban, ha kinyomtatjátok magatoknak a cikket, és esetleg egyfajta “esküvői dal” listaként használjátok. Kihúzogatjátok egy tollal azokat a zenéket, amelyek nem nyerték el a tetszéseteket, a lehetséges befutókat pedig kiemelhetitek szövegkiemelővel.

Gyorsan és hatékonyan haladtok majd, és közben garantáltan sokat fogtok énekelni, mert ezeknek a daloknak a felét biztosan kívülről fújjátok!

Íme a habosbabos.hu összeállítása.

Esküvő zenék – 40 dal a szertartásra

A hivatalos ceremóniára egy komplett kis műsort kell összeállítani. Zenék a bevonuláshoz, a gyűrűhúzáshoz, az aláíráshoz, a szülő köszöntéshez, a koccintáshoz és a kivonuláshoz.

Szertartás, ceremónia zenék esküvőkre

A zenei aláfestés kiválasztásához először egyeztessetek az anyakönyvvezetővel. Ha megvan a szertartás menete, akkor lehet zenéket válogatni hozzá. Mikor, mi szólaljon meg. Ezeket utána velem (illetve a hangosítóval) kell egyeztetnetek. Ha nem velem dolgoztok, akkor próbáljátok meg a dalokat minél jobb minőségben beszerezni.
Ezekre a zenékre lesz, lehet szükség:

  • bevonuló zene
  • szertartás zene ami a beszéd alatt halkan szól
  • zene a gyűrűhúzáshoz
  • szülőköszöntő zene
  • zene a koccintáshoz
  • kivonuló zene
  • zenék a gratulációk alatt (4-5 dal is lehet, attól függően, hogy hány vendég lesz, meddig húzódik el a gratulálók sora)

Íme az eskuvodjmusor.hu válogatása.

9 romantikus bevonuló zene esküvőre

Íme 9 bevonuló zene esküvőre, a polgári szertartás megnyitásához és néhány tipp is a “felhasználásához”.Igyekeztem úgy válogatni Neked, hogy a különböző hangulatú, stílusú helyszínekhez találj megfelelő zenei aláfestést.

Íme a daloseskuvo.hu összeállítása.

10+1 nem szokványos esküvői dal, amit biztosan díjaznak majd a vendégeid

Minden idők legszebb (és egyben legjobb buliindító) szerelmes dalai közül válogatott a Joy.hu.

Ugye te is unod már az olyan esküvői dalokat, amik szinte minden ceremónián vagy bevonulásnál elhangzanak, mint pl. Enya Only time című klasszikusa? Nos ez a 10 dal nem csak romantikus és szép, de egész biztosan nem választja minden pár, és képes az egész vendégsereget azonnal táncra perdíteni! Ha még nem tudod, hogy milyen dal illene az első táncotokhoz mint házaspárés nem a tipikus “lassúzós számot” keresed, akkor fusd át az alábbi listát!

Az első néhány számhoz egy kis videós ízelítőt is találsz a cikkben!

Zenei választék a szertartáshoz

A házasságkötés több szertartásból, ceremóniából is áll. Itt most a polgári ceremónia részeibe tudsz belekukkantani és ismereteket szerezni, mikor, milyen rész következik egymás után és milyen szerepeik vannak a különböző részeknek.

A különböző részekhez milyen stílusú zene illik és a bőséges kínálatból ki is választhatod, mely a Te lelkedhez a legközelebb álló zeneszám. Különleges például barokk stílusú esküvődhöz is megtalálod a megfelelő zeneszámot a szertartáshoz.

Akár a vörös szőnyegen történő bevonulásra vagy édesanyád, édesapád köszöntésére – a sok örömtelei, ám sokszor áldozatokkal is járó időszakot, hogy felnevelt, dédelgetett… – vagy amikor először írod le hivatalosan a kiválasztott férjes asszonyneved.

A menyegzolap.hu zenés válogatása itt érhető el.

Várjuk a véleményed

Megható kép! Hofi Géza és első felesége

A 20 legszebb magyar szerelmes vers

A 20 legszebb magyar szerelmes vers