in

Péter Szabó Szilvia bejelentése: “Rég kavarogtak bennem ennyire vegyes érzelmek”

Péter Szabó Szilvia hivatalos oldalán reagált a megjelentekre.

“Drága Mindenki! Rég kavarogtak bennem ennyire vegyes érzelmek mint a mai napon. A szomorúságtól a dühig, a boldogságtól a könnyekig, egy kis csalódottsággal vegyítve. Hogy miért is? Gondolom sokan találkoztatok a mai nap során életem legnagyobb csodájának hírével, miszerint egy csepp kis élet van a szívem alatt. Hogy miért vannak bennem mégis ilyen érzések? Mert első sorban még nem szerettem volna egy egész ország tudtára hozni (a hölgyek szerintem biztosan értik, hogy miért), másod sorban pedig úgy szerettem volna ezt elmondani Nektek és a sajtónak, hogy az méltó legyen a babámhoz, az érzéseimhez és hozzátok.” – kezdte Szilvi.

Így alakult

“Viszont sajnálatos módon a BORS nevű napilap etikátlanul, az én beleegyezésem, megerősítésem és jóváhagyásom nélkül, önkényesen közölte ezt a számomra nagyon fontos hírt. ? Én szeretnék ezúton bocsánatot kérni tőletek, hogy nem tőlem tudtátok meg. Erre egyébként a jövőhét második felében került volna sor. Dehát így alakult.” – folytatta az énekesnő.

“Itt szeretnem megköszönni mindenkinek aki gratulált és mellettem van. Ti vagytok a legjobbak és büszke vagyok rátok! A történtek ellenére a világ legboldogabb emberének érzem magam! ? Jól vagyunk és a picur imádja amikor énekelek! ❤️ Ölellek benneteket! Gyönyörű estét Nektek!” – zárta Szilvi.

Várjuk a véleményed

Péter Szabó Szilvia reagált a pletykákra – íme az igazság

Liptai Claudia lánya szokatlan dolgot művel – íme a fotó