in

Ő Völgyesi Gabi férje – fotó

Völgyesi Gabi és férje, Kovacsics Ádám a Meglepetés magazin május utolsó hetében megjelent számának címlapján.

“Megijedtünk, amikor elmúlt köztünk a lángolás”

Idén 20 éve, hogy egy párt alkot Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám. Elárulták, köztük is voltak, vannak hullámvölgyek, de ma már egész biztosak abban, hogy egy életre összetartoznak.

Olyanok, akár a borsó és a héja. Gabi elkezd egy mondatot, és Ádám befejezi. Irigylésre méltó, ahogyan értik és érzik egymás rezdüléseit, egy mozdulatból, egy pillantásból tudják, mire gondol a másik vagy mire van szüksége.

Az olyan párok sajátja ez az összhang, akik megéltek már együtt mélységeket és magasságokat, akik, ha baj volt, nem a könnyebb utat, azaz a szakítást választották, hanem tűzön-vízen át kitartottak egymás mellett.

A mi kapcsolatunk a Unique-kal egyidős, hiszen a zenekar megalakulásával egy időben ismerkedtünk meg és szerettünk egymásba. Azóta is együtt dolgozunk, hiszen Ádám mai napig a zenekar zeneszerzője, én pedig ugyebár, az énekesnője vagyok – meséli mosolyogva Gabi.

Mindig különös, amikor azt kérdezik tőlünk: olyan fiatalon jöttetek össze, soha, egy pillanatra sem inogtatok meg? Soha, mert az évek során elválaszthatatlanul egymás részeivé váltunk.

Várjuk a véleményed

Popper Péter feat. Miss Bee: Adj még egy új esélyt

Már ilyen nagy Rippel Feri kisfia – fotó