in

Nyerő páros – Peller Anna és Lukács Miklós

Az RTL Klub az őszi televíziós szezon legelején egy vadonatúj sztár realityt indított Nyerő Páros címen, melynek műsorvezetője Sebestyén Balázs.

Nyolc pár – köztük Peller Anna és Lukács Miklós – költözött be majd egy villába, hogy megmutathassák, ők az igazán nyerő páros, a főnyereményért azonban egymással is meg kellett küzdeniük.

Jöjjön most nyolc kérdés Peller Anna és Lukács Miklós pároshoz.

Mióta vannak együtt?
Tíz éve alkotnak egy párt, és kilenc éve házasodtak össze.

Mi a foglalkozásuk?
Míg Anna színészkedik, addig Miklós a háztartást vezeti.

Mik a legjellemzőbb tulajdonságaik?
Anna lelkiismeretes, nyíltszívű nő, aki általában kerüli a konfliktust, mindenkivel jóban van és mindenkivel valóban törődik. Miklóst a szarkazmus és a fekete humor jellemzi, de mellette óriási a szíve, odaadó és önfeláldozó. Annáért és a kislányáért bármit megtesz. Szeret társaságban lenni.

Hogyan ismerkedtek meg?
Anna a Juventus Rádióba ment szinkronizálni, ahol Miki akkor gyártásvezető volt. Nagyon megtetszettek egymásnak, de Anna rosszul vette a jeleket, és azt hitte, hogy Miki a saját neméhez vonzódik. Ha ez nem lenne elég, Anna össze is akarta hozni Mikit egyik kollégájával. Később Miki szembesítette Annát, hogy ő érte rajong, majd randira hívta.

Milyen a kapcsolatuk?
Náluk alapvetően felcserélődtek a szerepek, mivel Anna a családfenntartó, és Miki van otthon a gyerekkel. Anna keveset van otthon a munkája miatt, de ennek ellenére harmonikus kapcsolatban élnek. Nagyon szeretik egymást, és nem szokott nagy konfliktus és veszekedés kialakulni közöttük.

Mi a hobbijuk?
Anna imád énekelni, míg Miki szeret kondizni, a gyerekekkel és a kutyákkal lenni szabadidejében.

Mitől félnek?
Anna a bogaraktól és a víztől fél, Miki pedig a haláltól, a magasságtól, a kígyóktól, a bogaraktól és a pókoktól.

Miben jók?
Miki a harmonikázásban, míg Anna az éneklésben, a rajzolásban és tud jódlizni is.

Várjuk a véleményed

Kispál és a Borz: Szívrablás

Nyerő páros – Valkó Eszter és Radócz Péter