in

Megható szerelmes idézetek – romantikus gondolatok egy csokorban

Jöjjön a megható szerelmes idézetek összeállításunk.

“A tiéd vagyok, örökké és visszavonhatatlanul!”

Stephenie Meyer

“Talán mondanom se kell, még nem történt velem hozzád fogható.”

Vavyan Fable

“Garantáltan lesznek nehéz időszakok, és garantáltan lesz olyan, hogy egyikünk vagy mindketten ki akarunk szállni. De garantálom, hogy ha nem kérem, hogy légy enyém, azt életem végéig bánni fogom, mert a szívem mélyén érzem, hogy te vagy az igazi.”

Oltári nő c. film

Szerelmes vagy? Íme 10 megható gondolat

Szerelmes gondolatok, szerelmes idézetek

 Szerelmes vallomások

egyre jobban szeretlekérted élekfontos vagy nekemimádlakkedvellekmegszerettelekmiért szeretlekmit jelentesz nekemnagyon szeretlekszeretlekte vagy az életemte vagy a mindenemtiéd vagyoktúlságosan szeretlekúgy szeretlek

Ezek a legszebb szerelmes idézetek, amelyek minden kapcsolatot felpezsdítenek

Szerelmes vagy és legszívesebben világgá kürtölnéd, de nem tudod, hogyan? Vagy újra fel akarod lobbantani a lángot a kapcsolatodban? Fejezd ki magad mások szavaival. Íme, a 10 legszebb szerelmes idézet, amelyekkel garantált sikered lesz!

A szerelmet nem könnyű folyamatosan táplálni, életben tartani, pláne a szürke, gondterhes hétköznapokban. Sokszor nincs idő a másikra, elmaradnak a mély beszélgetések. Van helyette rohanás és gyakran csak órákkal később jut az ember eszébe, hogy megcsókoltam egyáltalán a kedvesem reggel? Ha ismerős a szituáció, akkor most jól figyelj!

Nem is gondolnád, de néhány apró figyelmességgel, kedves sorral leveheted a lábáról a szerelmed és ha csak néhány percre is, de kirángathatod a mókuskerékből. Íme, néhány gyönyörű idézet, amely garantáltan mosolyt csal párod arcára, és ha valamelyiket elolvassa, különlegesebben indul a napja.

“A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk.” Francoise Sagan

„De most nem félek többé… igézetben élek. Mintha tudnám a varázsszót… De a varázsszó mindössze annyi, hogy szeretek valakit.” Márai Sándor

„Az öregség nem véd meg a szerelemtől, de a szerelem némileg megvéd az öregségtől.” Jeanne Moreau

“Azért vagyunk szerelmesek, mert ez az egyetlen igazi kaland.” Nikki Giovanni

Íme a life.hu teljes összeállítása.

“Te egymagadban minden voltál,
mert szívvel szívemig hajoltál,
a te hűséged mindent pótolt,
melletted még a rossz is jó volt.”
Móra Magda

“Te vagy életem legnagyobb adrenalinlökete. A legnagyobb borzongás. A legvadabb utazás. Te vagy az, akire mindig vágytam, és minden, amiről azt gondoltam, hogy meg sem érdemlem. Kivételes vagy. Gyönyörű. Az enyém vagy. És szeretlek.”
Julie Kenner

“Kincseket mutatnak… felbecsülhetetlen értékű tárgyakat. Nagyon szépek. A történelem darabjai, a múlt felidézői. Elképzelem, amikor ezek a tárgyak nem vitrinben álltak, hanem a hétköznapi élet kiegészítői voltak. Ma pedig felbecsülhetetlen értékű kincsek. Nézem őket, lenyűgöznek. Szép kincsek. De a legszebb kincs nem a szemem előtt van. Nem vitrinben. A legszebb, legdrágább kincs a szívemben van. Életem legértékesebb, legszebb része. A szívemben. Ott őrzöm. Őrizlek. Téged.”

Csitáry-Hock Tamás

Íme a szerelmes-idezetek.hu teljes összeállítása.

Várjuk a véleményed
Régi magyar szerelmes dalok - íme 70 régi romantikus szám

Régi magyar szerelmes dalok – íme 70 régi romantikus szám

Megható szerelmes idézetek – íme a legszebb romantikus gondolatok