in

Ma egy éves Péter Szabó Szilvia kislánya – gyönyörű sorokat írt az énekesnő

November 26-án lett egy éves Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma – nézzük milyen gondolatokkal köszöntötte édesanyja az ünnepeltet.

“Drága Kicsi Szerelmem!
Egy éve ezen a napon ölelhettelek először magamhoz. Egy éve ezen a napon értettem meg igazán, mit is jelent, mikor Isten egyik legkedvesebb angyalát adja ajándékba. Egy éve ezen a napon kezdett el a szívem a testemen kívül dobogni. Érted, Neked, Tőled!
Voltak az elején nehéz napok és éjszakák. Volt mikor a szívem minden szeretetével probáltalak álomba ringatni, vagy megnyugtatni. Visszatekintve, életem legédesebb nehézségei voltak ezek.
Vágytam rád, vártalak nagyon hosszú ideje. Mikor egy éve ezen a napon megérkeztél azt éreztem, hazaértem. Azt éreztem, kiteljesedtem. Azt éreztem, minden ami eddig bizonytalan volt, értelmet kapott. Köszönöm édes Kislányom, hogy engem választottál! Köszönöm, hogy az Anyukád lehetek! Köszönöm, hogy vagy nekem és bearanyozod életem minden pillanatát! Mikor vártalak, azt hittem nekem kell majd tanítani téged. Megtanítani mászni, ülni, járni és szeretni, de már most, ez alatt az egy év alatt többet tanítottál nekem, mint azt álmomban gondoltam volna. Mikor rám mosolyogsz, a világ minden gondja semmissé válik! A legboldogabb és legbüszkébb Édesanyát faragtad belőlem egy pillanat alatt.
Te vagy az én végtelen Csodám!
Nagyon Nagyon Boldog 1. Születésnapot Kicsi Angyalkám!
Mindennél jobban szeretlek!

Hirdetés
❤️
Anyu”

Várjuk a véleményed

Szabó Magda: Kinek már álma sincs

Somlyó Zoltán: Kukoricahaj