in

Kiderült! Dolhai Attila felesége belement abba, hogy ebbe az irányba nyissanak

Dolhai Attila felesége kicsit olyan, mint Columbo felesége: tudjuk, hogy van, de még nem láttuk. Így felmerül a kérdés közös döntés volt, hogy ne szerepeljen a nyilvánosság előtt? A Vasárnap Reggel riportere megkérdezte.

– Az elején ő kérte, hogy a családunkat hagyjuk ki ebből az őrült világból. Megegyeztünk abban, hogy a gyerekek miatt sokkal jobb, ha a magánéletüket megvédjük a nyilvánosságtól és attól, ami engem körbevesz. Az évek alatt persze sokat változtunk mi is, és engedékenyebbek lettünk. Emiatt tavaly már Viki is belement abba, hogy nyissunk. Készültek közös fotók, beszélgetések. De a mai napig nekem az a legfontosabb, hogy a gyerekeim ne sérüljenek.

– Milyen érzés lányos apának lenni?
– Felemelő, a legrosszabb időszakomban is képesek felvidítani, miközben nagyon gyorsan ki is tudnak hozni a sodromból. Kifejlesztettem egy sajátos módszert: amikor ideges leszek rájuk, akkor inkább elvonulok. Nem szeretek kiabálni. Az évek alatt párszor előfordult, akkor is bocsánatot kértem tőlük. Amikor hazamegyek, kinyitom az ajtót, akkor csak ők vannak. Kizárom a külvilágot, és csak rájuk koncentrálok. A nyári vakáció alatt szeretnék még több helyre eljutni a családdal. Meglátogatni az apósomat, aki egy óriási gazdaságot vezet, és közösen bejárni a másfél hektáros szőlőültetvényemet, ami Zalaszentbalázson van.

Várjuk a véleményed

Wellhello – Retúrjegy

Ady Endre: Láttalak…