in

Ivancsics Ilona: “Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy Karcsi lesz a férjem”

Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy Karcsi lesz a férjem  – mondta a Meglepetés magazinnak februárban adott interjúban a színésznő.

Idén harmincéves a Szomszédok! A Vágási házaspár, Feri és Jutka a sorozat egyik legkedveltebb szereplői voltak.

A színészek, Nemcsák Károly és Ivancsics Ilona olyan meggyőzően játszották a szerepüket, hogy többen azt hitték, a valóságban is egy párt alkotnak. Vajon mi lett velük, hol tart most az életük?

Szinte hihetetlen, hogy Ivancsics Ilonán és Nemcsák Károlyon nem fog az idő! Csak nagyon keveset változtak azóta, hogy a Szomszédok sorozat Vágási házaspárjaként megismertük őket. A tanító nénit alakító Ilona ma is szép arcú, kellemes jelenség, a nyomdászt játszó Károly pedig még most is jó kiállású, sármos férfi.

Nagyon szép emlékként őrzöm

Még nekünk is elképesztő, hogy ilyen gyorsan eltelt harminc év – kezdi Ilona. – Karcsit már huszonéves korom óta ismerem, hiszen a felettem lévő évfolyamon tanult a színművészetin. Nem jártunk össze, de tudtuk egymásról. Amikor kiderült, hogy ő lesz a férjem a sorozatban, örültem a lehetőségnek, hogy végre együtt is játszhatunk. Csak a Vágási névvel nem voltam kibékülve. Mondtam is a rendezőnek, Horváth Ádámnak, hogy nekem nem tetszik a Vágási név, és javasoltam, hogy változtasson rajta – árulja el a színésznő.

Erről nem is tudtam – szól közbe Károly.

– Mi nem tetszett benne?
– Kezdetben attól féltem, hogy cikizni fognak az emberek a Vágási név miatt, de szerencsére nem ez történt. Lépten-nyomon hihetetlen szeretetben volt részem, részünk. Nagyon szép emlékként őrzöm az együtt töltött 13 évet.

Várjuk a véleményed

Péter Szabó Szilvia újabb édes képet posztolt kisbabájáról – íme a karácsonyi felvétel

Péter Szabó Szilvi újabb képet posztolt kislányáról – elolvadtunk a tüneménytől