in

Íme Szabó Zsófiék esküvőjének legszebb pillanatai

Kimondta a boldogító igent Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolt. A ceremóniáról készült legszebb pillanatokat pénteken este tette közé az újdonsült feleség.

“Fogadjátok szeretettel esküvőnk legszebb pillanatait! Alig vártam, hogy köszönetet mondhassak a családunknak és mindenkinek, aki kivette részét a szervezésből, de ha nem haragszotok, most két barátunkat emelném ki, akik minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy életünk legszebb napját éljük át Zsoltival. A szervezés oroszlánrészét ugyanis Nagyné Anett és férje Nagy Rudolf vállalták. Ők a Magyar Talléros Rendezvényház tulajdonosai, akik időközben a barátaink is lettek.” – kezdte Szabó Zsófi.

Drága férjem

“Anett a legapróbb részletekig mindent megtervezett. A textilek színárnyalatait, a kis utalásokat arra vonatkozóan, hogy lovasok vagyunk, megálmodta a candy bar-t, valamint megterveztette az egyedi menükártyákat, a fotófalunkat, az aranypatkókat minden asztalra, a köszönőajándékokat, a liftes tortaasztalt és még sorolhatnám. 🙂 Egyszóval, tényleg mindent. Nem tudok elég hálás lenni Nekik. Mindketten azon voltak, hogy világraszóló esküvőnk legyen! Szerintem sikerült :)” – tette hozzá az RTL KLub műsorvezetője a hivatalos oldalán.

“Nem hagyhatom szó nélkül a csodálatos virágdekort sem, amivel Untener Kinga koronázta meg esküvőnket!
… és végezetül, de nem utolsó sorban: Drága férjem!
Visszavonhatatlanul szeretlek!”

Várjuk a véleményed

Polyák Lilla fiatal szerelme megszólalt

Édes fotó! Molnár Ferenc Caramel kislánya tündéri