in

Édesek együtt – íme Csepregi Éva és fia

A Meglepetés címlapján Csepregi Évával és fiával, Dáviddal látható. Mutatjuk a fotót.

Izgalmas időszak vár Csepregi Évára. Az énekesnő már most érzi a változás szelét, és úgy gondolja, egy rendkívül sikeres és pozitív energiájú periódus előtt áll. Az pedig csak hab a tortán, hogy egy szem fiához, Dávidhoz is közelebb kerül! Szervezéssel és dobozolással telnek Csepregi Éva júliusi hétköznapjai. Tizenhat év után megválik szeretett otthonától, és a fia mellé költözik Szentendrére. “Az utolsó napjaimat töltöm ebben a házban. A személyes tárgyaimat már bedobozoltam, de a bútorokat itt hagyom – árulja el Éva.

“Bizonyos dolgokat elengedek az eddigi életemből, mert új energiákra, új impulzusokra van szükségem. Úgy érzem, most még erejem teljében vagyok, készen állok a nagy változásra.”

“Anyukám szeret biztonságban maga mellett tudni, de igazság szerint én is igénylem a közelségét. Amióta megszülettem, mi ketten csak egymásra támaszkodhatunk, hiszen egy-kétéves voltam, amikor anyukámmal visszajöttünk Skóciából” – mondja a 25 éves Dávid. Csepregi Éva fia a híres skót zeneszerzőtől, Bob Heatlietől született, de az énekesnő és a férfi útjai néhány közösen töltött év után különváltak, Éva pedig hazaköltözött Edinburghból és egyedül nevelte fel a fiát. – írja a Meglepetés magazin.

Várjuk a véleményed

Nagyon édesek Forgács Gábor unokái – videó

Ez a szépség Kenderesi Tamás barátnője