in

Hegyi Barbara: “Zorán teljes mértékben átengedi nekünk”

Aki egy kicsit is ismeri Hegyi Barbarát, az cseppet sem lepődik meg azon, hogy a népszerű színművésznő már több szakácskönyvet elkészített.

“A gasztronómiában a kíváncsiságom vezérel leginkább. Sosem tudnám megunni az ízekkel való kísérletezést. A konyhában mindig akad új kihívás, például akkor, amikor megismerek egy új fűszert vagy egy új alapanyagot. A pillanatnyi lelkiállapotom, kedvem, hangulatom sokszor szárnyakat ad a fantáziámnak.” – mondta Hegyi Barbara a kulturprojekt kérdésére, de vajon mennyire számíthat a családtagjaira a konyhai teendőkben?

“Zorán teljes mértékben átengedi nekünk, lányoknak a terepet. Ugyanakkor a férjem rendkívül hálás közönség: őszintén értékeli az igyekezetet és a finom falatokat. Szereti a főztömet. Az új könyvemben kifejezetten az ő kedvéért készítettem el a szerb karácsonyi menüt, ami egy speciális ételsor és amit már régóta szerettem volna megtanulni. Most itt volt az alkalom, Zorán pedig nagyon díjazta az ötletet.” – felelte a színésznő 2014-ben..

Ezek szerint Rozi lányoa és a pótgyermeke, Sandra (Zorán lánya) szívesen serénykednek a konyhában.

“Jó látni, hogy nem idegenkednek a főzéstől, mi több, örömüket lelik benne. Sandra remekül főz, Rozi időnként kamaszokhoz illően lázad egy sort, őt néha egy kicsit noszogatni kell, de ő is egyre ügyesebb, és egyre többet segít. Ha néha vonakodik is eleinte, utólag mindig belátja, hogy milyen jó együtt megenni azt, amit együtt főztünk. Én pedig hiszem, hogy a családi tűzhely mellett közösen eltöltött idő, a közösen végzett munka közös gondolatokat, közösen átélt élményeket hoz, és ez nagyon sokat jelent ezekben az iszonyatosan stresszes időkben. Nálunk a konyhában valahogy mindig kisimulnak a dolgok, és ez olyan jó!”

Várjuk a véleményed

Vitray Tamás könnyes szemmel beszélt gyerekeiről

Reményik Sándor: Örök szerelem