in

Gyönyörű pár – a címlapon Hevesi Tamás és csodálatos párja

Megjelent a friss Meglepetés! :

Ezúttal Hevesi Krisztával és Hevesi Tamással a címlapon, akik elmesélték nekünk, mi mindentől működik jól sok év után is a házasságuk.

Érdemes odafigyelni a praktikákra, hiszen Kriszta az ország legnépszerűbb szexuálpszichológusa!

Mutatjuk a nagyszerű címlapot a boldog párról.

Ritkán beszélnek a magánéletükről, pedig sokakat érdekel, hogy mi a titkuk. Nem a múltról beszélnek, s nem is a jövőt tervezik, hanem szeretik megélni a pillanat varázsát. Hevesi Kriszta és Hevesi Tamás napról napra építkezve tesznek azért, hogy a házasságuk boldog legyen. Két határozott, ambiciózus, sikeres ember, akik sok évvel ezelőtt egymásra találtak. Megéltek együtt számtalan mélységet, magasságot, és isteni szerencsének tartják, hogy a szerelmük mai napig képes úgy lángolni, mint a kapcsolatuk kezdetén. Pedig Hevesi Tamás annak idején ugyancsak megijedt, amikor választottjáról kiderült: szexuálpszichológusnak készül. “Az első gondolatom az volt, hogy biztosan engem is állandóan elemezni fog – mesél a kezdetekről Hevesi Tamás.

– Ezt a félelmemet meg is osztottam vele, mire Kriszta vagányan rávágta: hát persze, de csakis pénzért! Szerencsére a legfontosabb elve, hogy nem hozza haza a munkát, ám ha nekem van valami problémám, ő a legjobb hallgatóság, és remek tanácsokat ad. Örülök, hogy cserébe ő is mindig nekem önti ki a szívét.” Amikor Kriszta és Tamás egymásra találtak, már túl voltak egy-két kapcsolaton, ám azt első perctől érezték, hogy ez a szerelem más lesz. Hamar összeköltöztek, és nem sokkal később Tamás bemutatkozott Kriszta szüleinek – ezzel együtt pedig meg is kérte a kezét. “Mai napig emlékszem, milyen feszült lett Tomi hirtelen, amikor meglátta a bejárati ajtónkon az én sokdiplomás, tanárember apukám rengeteg titulusát – meséli nevetve Kriszta.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Várjuk a véleményed

Top 10: ezek a legjobb szerelmes filmek – kulturpart összeállítás

Édes négyes! Íme Nox Tomi és lányai, Nóri, Anna és Luca