in

Gyászol Tom Jones – elvesztette feleségét

Tom Jones felesége április 10-én, vasárnap reggel hunyt el a Los Angeles-i Cedars Sinai Kórházban szerettei körében. A 75 éves Melinda Rose Woodward-ot a rák győzte le.

Miután Tom Jones megtudta, hogy felesége beteg, törölte ázsiai turnéja több állomását is, hogy több időt tölthessen párjával, akivel közel hat évtizeddel ezelőtt, 1957-ben házasodtak össze és akivel egy közös fiúk született – írja a The Sun.

Tom Jones feleségénél nemrégiben rákot diagnosztizáltak, amely agresszív és gyors lefolyású volt. Korábban kétszer sikerült legyőznie súlyos betegségeket, de ahogy a zenész fogalmazott: a felesége elvesztette a ragyogását, és mellékes szövődményként depresszióval, valamint agorafóbiával küzdött, gyakorlatilag nem hagyta el a Beverly Hills-i otthonukat.- írja az nlcafe.hu.

Az asszony 59 évig volt a zenész házastársa, de gyerekkorukban kezdődött a szerelmük: alig 15 évesek voltak, amikor egymásba szerettek és randevúzni kezdtek.

Az aktív közösségimédia-használó Tom Jones ezúttal a neten kérte rajongóit, hogy a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletét.

Várjuk a véleményed

Hajdú Péter felesége megható szavakkal köszöntötte férjét

A nap megható képe – Hosszú Katinka és anyukája egy kampányban