in

Ez a csinos hölgy Anger Zsolt párja

A június 30-ai Meglepetés az Aranyélet sztárjával, Anger Zsolttal és gyönyörű kedvesével, Mettler Emesével a címlapon jelentkezett.

Mutatjuk a boldog párt.

Tíz évnyi hányattatott szerelmi élet után újra boldog Anger Zsolt, aki most büszkén mutatja be elsőként a Meglepetés olvasóinak a párját, Emesét. Egyszerűen jó rájuk nézni, ahogyan leszállnak a fehér robogóról a Szent István Bazilika előtti téren.

Zsolt lazán elegáns, Emese hajába néha belekap a szél és ragyog az arcuk – mintha csak egy filmet néznénk, ahol ezúttal a színész nem keményfiút, hanem boldog szerelmest alakít. Csakhogy ez nem fikció, hanem maga az élet!

“A legutóbbi, igazán örömteli kapcsolatom tíz évvel ezelőtt ért véget. Talán nem csoda, hogy elkönyveltem magamban, hogy tartósan boldog, nagy szerelem, amelyben önmagam lehetek és a másik mellett egyetlen idegsejtem sem feszül, csak egyszer van az életben. Aztán a sors az utamba sodorta Emesét, aki mellett újjászülettem” – meséli Anger Zsolt, majd rögtön hozzá is teszi: mindez azért nem volt ennyire egyszerű.

Először hét évvel ezelőtt találkoztak a kaposvári színházban, ahol Znamenák István rendező épp aktuálisan készülő, közös filmjük sminkeseként mutatta be neki Mettler Emesét. – áll a cikkben.

Hirdetés

Várjuk a véleményed

Matyi és a Hegedűs feat. Jolly – Legyél a párom

Már ilyen nagyok Baby Gabi ikrei – cuki kép