in

Érdekességeket találtunk Haumann Péter lányáról

Haumann Péter lánya Petra 1975. november 24.-én született Budapesten.

Haumann Péter 1968-ban feleségül vette Vári Éva színésznőt, ám 1973-ban elváltak. Ezt követően Ágnes lett a felesége aki gyártásvezetőként dolgozik. Három gyermeke is született: 2 fiú Dávid és Máté, és egy lány, Petra

Petra 1998-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Már 1997-ben játszott a Vígszínházban és a József Attila Színházban, valamint a Madách Színházban (1998-ig). 1999-2000 között a Budapesti Kamaraszínház tagja volt. 2001-2003 között a kecskeméti Katona József Színházban szerepelt. Közben Turay Ida Színtársulatában is játszott.

Petra nem kért apjától szakmai tanácsot a színművészeti felvételi vizsgája előtt. A családi név nem nyomasztotta, de saját tehetségéből akart bekerülni a pályára. Kettejük kényes egyensúlyát a közösen játszott színpadi és filmes szerepek erősítették meg, bár apja sosem tudott elfogulatlan lenni lányával.

Pályatársa lett Máté fia is, aki egy percig sem gondolt a névváltoztatásra. Csodálattal nézi Haumann Péter alaposan kidolgozott alakításait. A család a vasárnapokat mindig együtt tölti, ilyenkor a főszerep Rozié, az unokáé.

Várjuk a véleményed

Ilyen édes kisfiú volt Puskás Peti

Kenderesi Tamás anyukája így reagált fia első szavaira