in

Érdekességeket találtunk Bodrogi Gyula fiáról

A Bodrogi Gyula – Voith Ági házaspárnak 1973-ben született vér szerinti gyermeke, Ádám.

Bodrogi Gyula fia már egy ideje saját, négycsillagos szállodát üzemeltet Inárcson, és márciusban nyitott Budán a Bodrogi étterem, ahol a család 150 éves receptjei alapján készült ételeket is megkóstolhatják a vendégek.

Bodrogi Ádám annak ellenére, hogy szinte egész gyermekkorát szülei mellett töltötte a színházban, mégsem ezt az utat választotta.

Bár szülei többször próbálták bevonni fiukat is a fellépésekbe, de Ádámot nem vonzotta a színpad és inkább a vendéglátást választotta. Természetesen a színész sokszor betér fia éttermébe és véleményét sem rejti véka alá az új fogásokról. Mint mondják mindketten a közönségnek élnek, nekik csinálják a színházat és a vendéglőt is.

Bodrogi Gyulának egy elmélete is van arra, hogy mi a hasonlóság és az egyetlen nagy különbség a színház és a vendéglátás között. Az előadás és a vacsora is véget ér, de a színházban előre kell fizetni az étteremben viszont csak utána. A hivatások közti párhuzamot egy könyvbe összefogva meg is jelentették 80 év, 80 recept, 80 történet címmel.

Bodrogi Gyulának és fiának, Ádámnak közös hobbija és szenvedélye a vadászat. A Nemzet Színésze büszke fiára, aki egy négycsillagos wellness szálloda tulajdonosa. Időnként a televízió képernyőjén is láthatók együtt, amikor főznek. Kevesen tudják, hogy a Kossuth-díjas színész valaha dédelgetett vendéglátós terveket.

– 1987 körül megkaptam kezelésbe a János-hegyi kilátót, amit egy lovasklubbal karöltve működtettem. De mielőtt igazán népszerű lehetett volna, visszavették. Az én vágyaimat Ádám a tökélyre vitte. Először megnyitotta a Bolondok boltját, majd átváltott a kötödés szakmára. Aztán megvette a földet, ahol az első alapkockától a mostani ötvenszobás hotelig az ő keze munkájához fűződik minden – büszkélkedik fiával Bodrogi Gyula.

Nem szeretett bele a színészetbe

Ádám tiszteli a színészetet, de nem szeretett bele.

– A színház számomra mindig biztonságos, megszokott közeg volt. A rendszerváltás után derült ki igazán, milyen törékeny és sebezhető. Természetesen a színészekkel együtt – vélekedik Bodrogi Ádám, akinek a felesége, Viktória főállású anyaként neveli két gyermeküket: a tízéves Bencét és a hétesztendős Enikőt, akik természetesen rajonganak a nagypapáért, Bodrogi Gyuláért.

bodrogi_adam

Várjuk a véleményed

Először láthatjuk Marsi Anikó gyermekeit címlapon

Lajtai Kati megmutatta édes kisfiát