in

Nagyon helyesek! Címlapon Polyák Lilla és vőlegénye

‘Itt a friss Meglepetés! Címlapon a gyönyörű Polyák Lillával és vőlegényével, Gömöri András Mátéval, akik megkapó őszinteséggel mesélnek nem mindennapi kapcsolatukról. Eljegyzésükhöz pedig szeretettel gratulálunk!’ – áll a magazin ajánlójában.

Sosem hitte volna Polyák Lilla, hogy egyszer egy nála 16 évvel fiatalabb férfi menyasszonya lesz.

Csak fogtuk egymás kezét, és nem engedtük el.

Márpedig ez történt: szintén színész párjával hihetetlenül boldogok. Kéz a kézben, mosolyogva érkeznek. A testbeszédük elárulja, hogy szoros kötelék fűzi őket egymáshoz. Összetartoznak. Rögtön szóba kerül köztünk az új francia elnök, Emmanuel Macron, aki büszkén vállalja a világ előtt, hogy felesége, Brigitte 24 évvel idősebb, mint ő. Máté és Lilla esetében 16 év a korkülönbség, de mit számít ez, ha őszinte a szerelem?

Végre valahára valaki legalizálta a mi kapcsolatunkat is – nevet Polyák Lilla, igaz, elárulja: amikor tavaly, év elején az internetezők ízekre szedték azért, mert szerelembe esett a nála jóval fiatalabb Gömöri András Mátéval, korántsem volt ilyen vidám. Mindkettőnknek nagyon rosszul estek a támadások – kapcsolódik be a beszélgetésbe Máté.

Ennek ellenére bennünk egy pillanatra sem kérdőjeleződött meg, hogy összetartozunk. Csak fogtuk egymás kezét, és nem engedtük el.

Várjuk a véleményed

Nagyon édes baba! Péter Szabó Szilvi megmutatta kislányát

Pápai Joci dala a beteljesületlen szerelemről szól – az énekes bemutatja az Origo-t