in

Bródy János: “A feleségemnek tekintem azokat a nőket, akiktől…”

Bródy János zenész, szövegíró, négy gyermek – Barbara, Luca, Máté, Dániel – édesapja, aki igyekezett kellő alapot adni számukra, ám fontosnak tartja, hogy szabad szellemben, saját belátásuk szerint éljenek.

A zenész 2008-ban így nyilatkozott. “A legkisebb gyermekem négy esztendős. Érdekes módon teljesen más most apának lenni, mint két évtizeddel ezelőtt. Talán azért, mert amikor az embernek a láthatáron felsejlik az út vége, nagyobb érdeklődéssel fordul azok felé, akik most kezdik az életet. Sokáig nem voltam visszatekintő típus, most viszont abba a korba értem, amikor ez megváltozik. Nem múlik el hét, hogy a nagyobb gyermekeimmel ne találkoznék, sőt, a huszonkét éves fiam egyenesen velünk lakik.” – mondta Bródy A mi otthonunk magazinnak.

“A feleségemnek tekintem azokat a nőket, akiktől gyermekeim vannak, szám szerint kettőt, függetlenül attól, hogy összeházasodtunk-e vagy sem. Azt az isteni kötést, ami a szakrális házasságban megneveztetik, a gyermekekben látom megvalósulni. Szerencsés dolog, ha egy gyermeknek kiegyensúlyozott az élete, és ezt a családnak kell biztosítania. A gyereknevelés terén eléggé szabad felfogású vagyok, és azt gondolom, hogy az én élettapasztalataimmal a gyermekeim nem sokat tudnak kezdeni. Meg kell adni nekik a lehetőséget, hogy a saját elképzelésük szerint éljenek, csupán remélem, hogy sikerült kellő alapot adnom számukra az élethez. Fontosnak tartottam és tartom is mindig, hogy a közelükben legyek, érezzék, hogy számíthatnak rám, ezért amikor elváltunk, csupán három háznyira költöztem tőlük. Szándékosan ott béreltem lakást, hogy minden nap találkozhassunk, és minél kisebb legyen a lelkükben a válás katarzisa.” – tette hozzá.

Várjuk a véleményed

Ábrahám és Rico: Nem kell többé – dalszöveg

Ez a jóképű férfi Növényi Norbert fia