in

A házasság hete a Család-barát magazin fő témája

A házasság hete a közmédia Család-barát című magazinműsorának fő témája ezen a héten: ismert házaspárok lesznek az adások vendégei, vasárnap pedig a stúdióban fogad örök hűséget egymásnak két fiatal – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája az MTI-vel.

A társműsorvezetők között lesz Györgyi Anna színművész és férje, Kiss Csaba rendező; az Európa- és világbajnok úszó, állatorvos Hargitay András és divattervező felesége, Zsuzsanna; valamint a Kovács István-Sajgál Erika színművész házaspár.
A stúdióban felépített konyhában is neves párokkal találkozhatnak a nézők: bemutatja főzőtudását a színpadról jól ismert Gregor Bernadett és Szarvas Attila, valamint Gergely Róbert és Némedi Varga Tímea színművész házaspár, továbbá Zoltán Erika és férje Robi D., ők duettet is énekelnek majd a műsorban. A lelki útravalóról Bagdy Emőke pszichológus, Pál Ferenc katolikus pap és számos szakértő vendég gondoskodik.

A meghívott vendégek között szerepel a házasság hete idei házaspár arca, Hegedűs Endre és Hegedűs Katalin zongoraművészek.

A műsor hagyományaihoz hűen a házasság hete adásainak csúcspontja lesz vasárnap a Bálint-napi adás, amikor egy ifjú pár a stúdióban mondja ki a boldogító igent. Immár a harmadik jegyespár köt hivatalosan házasságot a Család-barátban – olvasható az összegzésben.

A ceremónia mellett a család és párkapcsolat témakörben meghitt hangulatú beszélgetések, produkciók is várják az érdeklődőket egész héten. A vendégek a nézőkkel és az ifjú párral is megosztják majd gondolataikat a szerelemről és a házasságról a Duna csatornán délelőttönként látható műsorban.

A házasság hetének gondolata Richard Kane brit színész és felesége, Maria Kane kezdeményezésére indult el több mint egy évtizede az Egyesült Királyságban. Fő célkitűzése, hogy újszerű és kreatív módon ismertesse meg az emberekkel azokat a hagyományos értékeket, alapelveket, amelyeknek alkalmazása sikeressé és örömtelivé teheti házasságokat.

Magyarországon a keresztény egyházak és civil szervezetek összefogásával már kilencedik alkalommal rendezik meg a házasság hetét, amelyhez évről évre a  magazin is csatlakozik, hiszen a közszolgálati médiaszolgáltatás elkötelezett a házasság intézményének és a család értékének tiszteletben tartása, valamint a családi értékek bemutatása mellett, továbbá célja, hogy minőségi tartalmakat nyújtson a család minden tagjának.

– MTI –

 

Várjuk a véleményed

Új sikersorozat érkezik a TV2-re: jön a Megtört szívek

Reggeli cuki! Így néz ki a magyar műsorvezető édes kisfia