in

Morvai Dani – A gyönyörű szép kedvesem

Íme egy újabb szerelmes kedvenc – jöjjön Morvai Dani – A gyönyörű szép kedvesem.

Hallgasd meg a dalt.

Ének, vokál: Morvai Dani, Sihell Ferry
Dalszöveg: Sihell Ferry
Hangszerelés: Sihell Ferry

Fekete haj, gyönyörű szempár, piros az ajka, és ha táncot jár, elvarázsolja szívemet, a gyönyörű szép kedvesem. Hosszú fekete haj, gyönyörű szempár, piros az ajka, és ha táncot jár, elrabolja a szívemet, a gyönyörű szép kedvesem.

Nem adom én semmiért, senkinek nem adom én, a picike babám, aki gyönyörű, gyönyörű szép, és csak engem szeret, nem adom én semmiért, senkinek nem adom én, a gyönyörű babámra, csodával nézek én. És csak engem szeret. Fekete haj gyönyörű szempár, piros az ajka, és ha táncot jár, elvarázsolja szívemet a gyönyörű szép kedvesem.Hosszú fekete haj, gyönyörű szempár, piros az ajka és ha táncot jár, elrabolja a szívemet, a gyönyörű szép kedvesem.

Tudom jól, hogy csak az enyém, örökre csak az enyém, nem csapja be a szívem soha, soha senkiért, mert csak engem szeret. Tudom, jól hogy csak az enyém, örökre csak az enyém, Isten előtt oda adta örök hűségét, mert csak engem szeret. Fekete haj, gyönyörű szempár, piros az ajka, és ha táncot jár, elvarázsolja szívemet a gyönyörű szép kedvesem. Hosszú fekete haj, gyönyörű szempár, piros az ajka, és ha táncot jár, elrabolja a szívemet a gyönyörű szép kedvesem.

Fekete haj, gyönyörű szempár, piros az ajka, és ha táncot jár, elvarázsolja szívemet, a gyönyörű szép kedvesem. Hosszú fekete haj, gyönyörű szempár, piros az ajka, és ha táncot jár, elrabolja a szívemet a gyönyörű szép kedvesem, a gyönyörű szép kedvesem.

Hallgasd meg a dalt.

Várjuk a véleményed

Non-Stop – Lélegző furcsa hajnalon

Matyi és a hegedűs: Véget ért