in

Jöhet egy szerelmes kvíz? Íme 8 remek teszt!

Jöhet egy szerelmes kvíz? Íme 8 remek teszt!

Az okos ember a lehetőségek közül jól választ. Töltsd ki a kvízt, hogy érzed a tudásízt!

Ugye okosnak tartod magadat! Akkor neked ez a kvíz meg se kottyanhat!

 • Szerelmes versek kvízsorozat – Ismered József Attila: Rejtelmek írását?
  Kvízsorozatunkban a XX. százai klasszikus magyar szerelmes verseket vesszük kvízcső alá, azaz kérdések segítségével megnézzük mennyire ismered az adott költeményt. Jöjjön József Attila: Rejtelmek írásához kapcsolódó fejtörőink, induljon a kvíz! The post Szerelmes versek kvízsorozat – Ismered József Attila: Rejtelmek írását? appeared first on Kvízmester.com. […]
 • 10 retro szerelmes sláger kvíz – jöhetnek a romantikus dalok?
  Csokorba szedtünk néhány szerelmes dalt, majd kérdést készítettünk belőle, és ezt elhoztuk nektek. Jó bontogatást kívánunk. The post 10 retro szerelmes sláger kvíz – jöhetnek a romantikus dalok? appeared first on Kvízmester.com.

Szerelmes versek kvíz

 • A filmtörténelem legnagyobb olasz színésznői – Kibe voltál titkon szerelmes? KVÍZ
  A filmtörténelem leghíresebb olasz színészei után követelte magát eme kvíz, melyben a hölgyeket vesszük szemügyre. Az olasz nők páratlanok, mind szépségben, mind temperamentumban. Reméljük, a képek és a hozzátartozó szöveg segítségével könnyen fog jönni a helyes válasz. Játékra fel! The post A filmtörténelem legnagyobb olasz színésznői – Kibe voltál titkon s […]
 • Szerelmes versek kvíz – mutatjuk a kérdéseket
  Csokorba szedtünk néhány szerelmes verset, majd kérdést készítettünk belőle, és ezt elhoztuk nektek. Jó bontogatást kívánunk. The post Szerelmes versek kvíz – mutatjuk a kérdéseket appeared first on Kvízmester.com.

A művelt emberek kedvenc játéka a kvíz. A te tudásod mennyire szerteágazó? Játssz velünk, és máris megtudod! Folytatjuk a szerelmes kvíz összeállításunkat.

 • Mennyit ismersz fel a 10 dalszövegből? Szerelmes dalok KVÍZ
  Hoztunk 10 dalszöveg részletet. Válaszd ki, hogy ki az előadója a szerelmes dalnak! Hajrá, csapjunk bele! The post Mennyit ismersz fel a 10 dalszövegből? Szerelmes dalok KVÍZ appeared first on Kvízmester.com.
 • Szerelmes írók, költők nagy kvíze
  Íróink, költőink is komoly küzdelmet folytattak magánéletükben a szerelem csatamezején! Mint más, közönséges embereknek, nekik is kijutott rengeteg szenvedés és megpróbáltatás. Ám előttünk ők példaképek is, kvízünkben tippeld meg, mi lehet a szerelmes írók, költők történetei mögött: pletyka vagy igazság! Induljon az irodalmi kvíz! The post Szerelmes írók, kö […]

Tudsz udvarolni?

 • Tudsz te udvarolni? Lássuk erről a személyiségteszted!!!
  Amióta ember él a földön, az udvarlás létezik. Ki finom és őszinte, ki agresszív, ki tétova szerelmes és eszerint keresi, próbálja megtalálni a párját! Te tudsz udvarolni?De vajon hogyan? Ebből a rendkívül rövid személyiségtesztből most megtudhatod!!! The post Tudsz te udvarolni? Lássuk erről a személyiségteszted!!! appeared first on Kvízmester.com.
 • Ki írta? Szerelmes versek kvíz
  A legszebb magyar szerelmes versekből válogattunk össze 10-et. Mondjuk a vers címét, neked meg kell jelölnöd az íróját! Kezdésre felkészülni!   The post Ki írta? Szerelmes versek kvíz appeared first on Kvízmester.com.
Várjuk a véleményed

Leander Rising: Szerelmes Dal

United: Végső vallomás