in

A legszebb szerelmes dalok – jöhet egy válogatás?

A legszebb szerelmes dalok - jöhet egy válogatás?

Az Első Találkozás társkereső összeszedte a legszebb külföldi és magyar szerelmes dalokat. Mutatjuk a romantikus válogatást.

Egy szuper-romantikus és hangulatos estét szervezel a párodnak?

A vacsora már elkészült, érzed a finom illatokat és egy remek bor várakozik a hűtőben. A gyertyák halványan világítanak, néha kicsit megmozdulnak, ahogy a szellő eléri a lángokat.

De valami mintha még hiányozna ahhoz, hogy minden tökéletes legyen. Igen, a legszebb szerelmes dalok, ami megadja majd az egész este hangulatát. Csak indítsd el és hallgassátok a zenéket, élvezzétek az estét kettesben!

A legszebb külföldi szerelmes dalok

A legszebb külföldi szerelmes dalokat a 80-as és 90-es évekből válogatták nektek.

A jól ismert együttesek és énekesek mellett, egy-két igazi gyöngyszemre vagy feldolgozásra is rábukkanhattok. A válogatást egy Ronan Keating átdolgozással kezdik, ami szerintük az eredetinél is jobban sikerült! When You Say Nothing at All, köszönjük Alison Krauss. Majd a sort a négy esküvő és egy temetés című film, Wet Wet Wet által megkomponált betétdalával folytatjuk, amit egy gyönyörű REO Speedwagon szám, a Can’t Fight This Feeling követ.

A legszebb magyar szerelmes dalok

A legszebb magyar szerelmes dalok válogatást két kevésbé ismert, de annál szebb romantikus dallal kezdték. Az első a Moho Sapiens – Elszáll a szó című dala, melyet az Angyalbőrben néven futó magyar filmsorozatban is halhattatok.

A második szám pedig a szerző személyes kedvence a 2000-es évek elejéről, ami nem más, mint egy akkoriban sokat játszott Ágnes Vanilla szám, a Ragyog a szívem!

Halgassátok a zenéket sok szeretettel!

Íme a szerelmes válogatás.

Várjuk a véleményed

Komár László – Amerika legszebb asszonya

Csokonai Vitéz Mihály: A boldogság