in

5 ok, amiért érdemes Thermomixet venni

5 ok, amiért érdemes Thermomixet venni – és ebből az is kiderül, a Thermomix mire jó?

A Thermomix egy egyedülálló, innovatív konyhai eszköz, nem létezik vetélytársa. A Thermomix minden életformához képes alkalmazkodni. Legyen jó életérzékenységekről, kisgyermekes háztartásokról, nagycsaládokról, hobbi vagy profi chefekről, ínyencekről, főzni nem tudókról– a Thermomix minden helyzetben megállja a helyét. Aki tud olvasni, tud főzni is a Thermomix-szel.

1. Időmegtakarítás:

A Thermomix TM6 15 funkciójának köszönhetően még több ideje jut az élet igazán fontos dolgaira.  Az irányított főzésnek köszönhetően Önnek csak a hozzávalókat kell a Thermomix-be adagolni. Egyszerűen válassza ki a kedvenc receptjét és engedje, hogy a Thermomix elkészítse.

2. Egészség:

Friss és természetes összetevőket használva, mindig biztonsággal tudja, hogy mit is esznek családtagjai. Akár speciális étrendet követ, vagy csak egészségesebben szeretne étkezni, a Thermomix segít benne.

3. Pénzmegtakarítás:

Készítse el kedvenc ételeit rövidebb idő alatt, mint ha házhoz rendelné. Kápráztassa el a családját a friss alapanyagokkal és a mennyei ízekkel. Higgye el, többet nem fog az ételfutárral találkozni.

4. Kreativitás:

Fedezze fel az új funkciókat és készítsen el otthonában éttermi minőségű ételeket. Fermentálás? Szuvidálás? A TM6-nak nem okoz gondot. Főzzön változatosan a saját receptjei és az új funkciók segítségével.

5. Egyszerűség:

Egyszerű, gyors, szempillantás alatt kész. Sütemények, főételek, levesek, főzelékek, baba ételek egyetlen gombnyomásra.

Anyagunk Kathreiner Tünde (20/47-97-807) segítségével készült, ha bármi kérdésed van a kiváló termék kapcsán, hívd fel az értékesítőt, és megkapod a szükséges információt, sőt neked is lehet egy ilyen csodagéped.

Remek akciókkal vár a Spórolok.com

Várjuk a véleményed

Készits otthon Pepsit!

Érdekes kérdések kvíze 22. – hány jó választ adsz?